Punainen tupa, varausehdot

7.2.2023

Varauksia otetaan vastaan numerosta 040 511 6283

Tuvan avain luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Vuokra maksetaan toimistolla, maksutapa korttimaksu.

Asiakas palauttaa kohteen avaimen saamiensa ohjeiden mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään korvaus. Jos asiakkaan voidaan katsoa kadottaneen avaimet huolimattomuuttaan, peritään tuvan lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Tupa on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 14.00.

Viikonloppuvarauksissa tupa on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 14.00 saakka tai sopimuksen mukaan.

Tuvan vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet,  sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan.

Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Tuvan siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus, tahrojen ja lian poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja tuvan omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 70 € suuruinen siivousmaksu.
 

Tupaa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Teltan käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty!

 

VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

 

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.