Punainen tupa, varausehdot

19.8.2017

Varauksia otetaan vastaan numeroista 040 511 6283 tai 040 585 3166

Mökin avain luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Asiakas palauttaa kohteen avaimen saamiensa ohjeiden mukaan. Kadonneesta avaimesta peritään korvaus. Jos asiakkaan voidaan katsoa kadottaneen avaimet huolimattomuuttaan, peritään mökin lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 14.00.

Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 14.00 saakka tai sopimuksen mukaan.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet,  sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan.

Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus, tahrojen ja lian poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 70 € suuruinen siivousmaksu.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Teltan käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty!

VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.